MALZEMELER:
100 gr margarin
2 su bardağı süt
3 yemek kaşığı kakao
4 yemek kaşığı şeker
2 paket petibör bisküvi
HAZIRLANIŞI:
margarini eritip üzerine sütü, kakaoyu ve şekeri ekleyip eriyene kadar kadar karıştır. 1 taşım kaynat.
ılımaya bırak. bisküvileri bir kapta elinle kır,üzerine ılıyan sosu,portakal kabugu rendesi ve ceviz koy,güzelce karıştır. streç film ya da aliminyum folyoya sararak buzdolabının buzlugunda en az 2 saat beklet.
YUMURTASIZ BİR MOZAİK PASTA:)
100 gr margarin
2 su bardağı süt
3 yemek kaşığı kakao
4 yemek kaşığı şeker
2 paket petibör bisküvi
HAZIRLANIŞI:
margarini eritip üzerine sütü, kakaoyu ve şekeri ekleyip eriyene kadar kadar karıştır. 1 taşım kaynat.
ılımaya bırak. bisküvileri bir kapta elinle kır,üzerine ılıyan sosu,portakal kabugu rendesi ve ceviz koy,güzelce karıştır. streç film ya da aliminyum folyoya sararak buzdolabının buzlugunda en az 2 saat beklet.
YUMURTASIZ BİR MOZAİK PASTA:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder