14 Kasım 2009 Cumartesi

MUHALLEBİLİ MİLFÖYCÜKLER


MALZEMELER:
5 yaprak milföy (20 tane çıkıyor 5 yapraktan)
yarım paket muzlu puding
1,5 su bardağı süt
süslemek için pudra şekeri,isterseniz pasta süsü veya antep fıstığı da kullanabilirsiniz...
YAPILIŞI:
Milföyleri yağlı kağıt serilmiş tepsiye diziyoruz,ve 1 milföyden 4 eşit kare ya da 4 eşit üçgen olacak şekilde kesiyoruz ve üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.Muzlu pudingimizi yarım ölçüde tarifine uygun pişiriyoruz,milföyler piştikten sonra aralarını açıp puding koyup kapatıyoruz.(Ben kenarlarını antep fıstığı ve renkli pasta süslerine batırdım) ve en son üzerine pudra şekeri serpiyoruz...Çok şık bir o kadar da lezzetli bir ikram oluyor...Afiyet olsun...

Hiç yorum yok: