MALZEMELER:
Orta boy karnıbahar
500GR Kıyma
Soğan,Salça
2 Bardak Süt,2 kaşık un,2 Yemek kaşığı margarin
100gr kaşar
YAPILIŞI:
karnıbaharı haşlıyoruz fakat çok yumuşak olmayacak.
ufalayıp borcama koyuyoruz
üzerine tuz ve limon gezdiriyoruz
ayrı bir tavada kıymayı kavurup soğan ve salça ilave ediyoruz, 1-2 kaşık su ekliyoruz.
bu karışımı borcamdaki karnıbaharların üzerine yayıyoruz.
2 bardak süt, un ve margarinle beşamel sosu hazırlayıp kıymanın üstüne döküyoruz
bol kaşar rendeleyip fırına veriyoruz
üzeri kızarınca çıkarıyoruz
karnıbaharı haşlıyoruz fakat çok yumuşak olmayacak.
ufalayıp borcama koyuyoruz
üzerine tuz ve limon gezdiriyoruz
ayrı bir tavada kıymayı kavurup soğan ve salça ilave ediyoruz, 1-2 kaşık su ekliyoruz.
bu karışımı borcamdaki karnıbaharların üzerine yayıyoruz.
2 bardak süt, un ve margarinle beşamel sosu hazırlayıp kıymanın üstüne döküyoruz
bol kaşar rendeleyip fırına veriyoruz
üzeri kızarınca çıkarıyoruz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder